Pește în crustă de parmezan - Rețeta simplă și aromată

de Bucataras in Peste, 2 Aug 2024 | 1155 vizualizari

 

Descoperă cum să prepari un pește delicios, acoperit cu o crustă crocantă de parmezan și condimente. O rețetă ușoară și rapidă, perfectă pentru o cină sănătoasă și savuroasă!
Pentru acest Pește în crustă de parmezan - Rețeta simplă și aromată, ai nevoie de urmatoarele ingrediente: peste, parmezan, albus, pesmet si condimente.
 

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Pește în crustă de parmezan - Rețeta simplă și aromată
  • 2 fileuri de pește alb
  • pesmet panko
  • parmezan
  • pătrunjel uscat
  • 1 albuș de ou
  • coajă de lămâie
  • sare și piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pește în crustă de parmezan - Rețeta simplă și aromată:

Cum se prepara Pește în crustă de parmezan - Rețeta simplă și aromată:

Amestecă bine un albuș de ou, condimentează cu sare și piper.

Adaugă parmezan ras, panko, pătrunjel uscat și coajă de lămâie. Amestecă bine compoziția.

Condimentează peștele cu sare și piper, apoi așază-l într-o tavă tapetata cu hârtie de copt.

Așază peste fiecare bucată jumătate din amestecul de pesmet cu parmezan și presează ușor ca să uniformizezi.

Stropește cu puțin ulei de măsline fiecare file de pește.

Pune peștele la copt în cuptor, la 190 grade C, timp de 15-20 minute.

Peștele în crustă de parmezan este gata pentru a fi servit. Este delicios și se prepară foarte ușor.

Încearcă și rețeta de Pește cu sos de vin și usturoi sau rețeta de Macrou la cuptor.

Îți recomandăm și rețeta de Plătica în sos de roșii, o combinație foarte gustoasă.

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pește în crustă de parmezan - Rețeta simplă și aromată" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste la tava, pe pat de legume