Peste la cuptor

de eleny2010 in Peste, 23 Mar 2011 | 9076 vizualizari

 

Aceste peste se numeste "Tsipura".. Este un peste specific greciei..foarte bun..dar cam gras. SI ptr a nu manca atat de gras... il pun pe gratarul aragazului. Am invatat ca este mai sanatos decat a-l pune in tava. ceva foarte simplu dar delicios.

 

INGREDIENTE

  • 2 pesti
  • sare,piper si oregano.
  • 2-3 felii de lamaie.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la cuptor:

Se curata pestii ,se spala si se lasa putin la scurs. Se condimenteaza cu sare, piper si oregano dupa gust .

Se unge gratarul aragazului cu ulei sa nu se lipeasca pestele si dedesubt se pune o tava cu putina apa si 2-3 felii de lamaie, sa nu mai fie mirosul de peste atat de tare.


TIPS-URI

1

Eu servesc la masa doar cu salata verde si o lamaie ptr a stoarce atat peste peste ...cat si pe salata. La inceput mi se parea absurd ..dar acum nu trec 2 saptamanii fara sa mancam pestisorii astia cu lamaie :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

eleny2010 1

17.11.2011, 23:12

acum ca il vad.. ce as manca niste peste la cuptor... ar treb sa mancam cat sepoate de des peste.

MIUTA 1

17.11.2011, 23:32

Si eu vreau,imi place sa mananc peste

kitty_prettysweet 1

15.06.2012, 08:17

la cate grade ai pus pestele in cuptor? As vrea sa gatesc si eu un peste, sunt incepatoare si nu ma prea pricep la gatit

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de ton, de post