Peste la cuptor cu mazare si branza

de danielaR in Pangasius, 20 Sep 2013 | 4468 vizualizari

 

aceatsa reteta este dietetica si sanatoasa

 

INGREDIENTE

  • 6 fileuri mari de pangasius
  • 2 oua
  • 1 conserva mazare
  • 300gr branza
  • 150 gr smantana
  • sare
  • decor: brocoli
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la cuptor cu mazare si branza:

Pestele se fierbe la aburi

Se aseaza intr-un vas yena pe care l-am uns cu ulei de masline

Se bat la mixer ouale cu branza si smantana, se adauga mazarea si se amesteca cu lingura 

Se toarna aceasta compozitie peste peste si se da la cuptor pana se rumeneste

E super buna

Ca decor am folosit brocoli fiert la aburi

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor cu mazare si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
File de pangasius la cuptor, reteta simpla si gustoasa preparata la cuptor