Peste umplut cu spanac

de Lau in Peste, 20 Noi 2019 | 2642 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe verzi
  • 200 g spanac
  • 100 g smantana
  • 50 g cascaval
  • sare
  • piper
  • zeama de lamaie
  • 3 linguri faina de malai
  • 1 lingura faina alba
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 kg crap
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste umplut cu spanac:

Pestele il spalam, il stergem cu un prosop de bucatarie, il condimentam cu sare, piper si zeama de lamaie dupa gust, dam la rece cat pregatim umplutura.

Ceapa tocata marunt o calim in uleiul incins, adaugam spanacul tocat si lasam sa se caleasca impreuna cca 1 min, adaugam smantana, cascavalul dat prin razatoare, potrivim cu condimente dupa gust si lasam pe foc sa fiarba cateva clocote.

Scoatem pestele de la rece, il tavalim prin amestecul de faina, il umplem cu spanacul si il asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Dam la cuptorul incalzit cca 25 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste umplut cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]