Piept afumat

de ana in Mezel de casa, 2 Sep 2010 | 15029 vizualizari

 

Am tot cautat sa fac un mezel in casa pentru fetele mele.Aceasta reteta est ceea ce cautam.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • sare mare ,piper,usturoi pudra,boia.
  • Pentru afumatoare:
  • folie de aluminiu
  • orez,scobitori,ceaiuri ,condimente gen oregano,cimbru etc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept afumat:

Pieptul de pui il frecam bine cu sare si celelate condimente si il lasam la macerat vreo 6 ore.

Apoi ne pregatim afumatoarea :Ne trebuie un  tuci destul de mare sau vreo oala mai uratica asa ca se afuma si nu mai iese apoi .

Pregatim un pachetel cu orez,scobitori,condimente ,merge si rumegus daca aveti.Le impaturiti bine in folie de aluminiu si o perforati din loc in loc.

Puneti pachetul pe fundul tuciului ,apoi eu am pus gratarul de la microunde ,am pus pieptul .Acoperim vasul cu folie si il punem pe aragaz pentru maxim 20 de minute.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Corinuta 1

04.09.2010, 19:00

iulianatanase 1

24.10.2010, 11:45

foarte interesanta reteta..mai ales ca noi in Italia nu gasim afumaturi,ar trebui sa incerc,mersi de "pont"".Felicitari!

adry88 1

04.06.2011, 10:25

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Parizer de casa din piept de curcan