Piept de porc aromat

de Bunica in Porc, 15 Sep 2013 | 3678 vizualizari

 

Cred ca o sa va placa !

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati piept de porc
  • 200 ml. vin
  • Baza Mirodenia (Fuchs)
  • 1 lingurita cimbru
  • 2 linguri otet balsamic
  • 3 catei de usturoi
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc aromat:

Marinata: se amesteca otetul balsamic ,baza Mirodenia (Fuchs) si cimbru.

Pieptul de porc se spala si se pune la macerat pentru 1-2 ore in marinata pregatita anterior.

Dupa acest timp se pune intr-o tava pieptul de porc ,zeama lasata,usturoiul  si vinul.

Se da la cuptorul preincalzit la 200 grade pana se rumeneste si carnea incepe sa se desprinda de pe os.

Se serveste cu sau fara garnitura, cu ketchup sau muraturi.

TIPS-URI

1

Daca nu va place cimbrul fiecare poate folosi condimentul preferat,dar care se potriveste la carnea de porc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc aromat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc la cuptor, cu legume si mirodenii