Piept de pui cu alune si patrunjel

de janet in Pui, 14 Iul 2010 | 4404 vizualizari

 

Este un preparat ce il recomand cu toata placerea!
Este foarte usor de preparat si cu o savoare deosebita ,de la alune si patrunjelul verde

 

INGREDIENTE

  • -un piept de pui
  • -50 gr. alune prajite
  • -o lingura de zeama de lamaie
  • -50 ml ulei de masline
  • -o legatura de patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu alune si patrunjel:

Pieptul de pui dezosat si curatat de piele si grasime, il desfacem pe dindoua, rezultand 2 inimioare. In fiecare bucata de piept, cu cutitul, facem un buzunaras.Saram si piperam si lasam la o parte. Pregatim pasta de alune.

In blender punem alunele ,le sfarmam pe jumatate , apoi adaugam patrunjelul, uleiul si zeama de lamaie, maruntim cam cit dorim sa fie de fin.Cu aceasta pasta am umplut "buzunarasele" ,le-am prins cu scobitori si le-am prajit pe gratarul incins, cam 10 min

A fost grozav, toata lumea a fost incintata!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu alune si patrunjel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Ina 1

15.07.2010, 20:39

nadina73 1

17.07.2010, 02:07

5 furcu

janet 1

18.07.2010, 17:06

Fetelor ,va multumesc ,dragutelor! Imi pare rau ca raspund cu intirziere,dar pur si simplu nu am avut cind sa intru.
Lia,ma bucur ca te-a placut preparatul si ai si dezvoltat ideea ,cu vinul si cuptorul! Merita incercat si asa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]