Piept de pui cu cartofi prajiti si usturoi verde

de Andra_Constantinescu in Pui, 11 Mai 2015 | 3963 vizualizari

 

N-am mai mancat de ceva vreme carofi prajiti, asa ca mi-am facut o portie, pe care i-am servit cu usturoi verde, ca tot e din plin in gradina bunicii.

 

INGREDIENTE

  • 100g piept de pui;
  • 200g cartofi;
  • doua fire de usturoi verde;
  • 50 ml apa;
  • sare.
  • In plus:
  • ulei pentru uns tigaia in care va fi preparat pieptul de pui;
  • ulei sau untura pentru a praji cartofii.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu cartofi prajiti si usturoi verde:

Se cresteaza pieptul de pui, se spala, se da cu sare si se pune in tigaia incinsa si unsa cu ulei. Se gateste pe ambele parti, la foc mic, pana cand se rumeneste frumos. Trebuie sa fie crocant la exterior si moale in interior.

Cartofii se curata de coaja, se taie felii, se spala si se pun in tigaia cu ulei sau untura. Se pune sare peste ei. Se prajesc la foc iute, amestecandu-i din cand in cand.

Usturoiul se curata, se spala si se piseaza intr-o farfurie. Se adauga apa si sare, dupa gust si se amesteca.

Cand cartofii sunt gata, se pun pe o farfurie alaturi de carne, iar peste ei se adauga usturoiul.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu cartofi prajiti si usturoi verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]