Piept de pui cu cartofi prajiti si usturoi verde

de Andra_Constantinescu in Pui, 11 Mai 2015 | 3426 vizualizari

 

N-am mai mancat de ceva vreme carofi prajiti, asa ca mi-am facut o portie, pe care i-am servit cu usturoi verde, ca tot e din plin in gradina bunicii.

 

INGREDIENTE

  • 100g piept de pui;
  • 200g cartofi;
  • doua fire de usturoi verde;
  • 50 ml apa;
  • sare.
  • In plus:
  • ulei pentru uns tigaia in care va fi preparat pieptul de pui;
  • ulei sau untura pentru a praji cartofii.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu cartofi prajiti si usturoi verde:

Se cresteaza pieptul de pui, se spala, se da cu sare si se pune in tigaia incinsa si unsa cu ulei. Se gateste pe ambele parti, la foc mic, pana cand se rumeneste frumos. Trebuie sa fie crocant la exterior si moale in interior.

Cartofii se curata de coaja, se taie felii, se spala si se pun in tigaia cu ulei sau untura. Se pune sare peste ei. Se prajesc la foc iute, amestecandu-i din cand in cand.

Usturoiul se curata, se spala si se piseaza intr-o farfurie. Se adauga apa si sare, dupa gust si se amesteca.

Cand cartofii sunt gata, se pun pe o farfurie alaturi de carne, iar peste ei se adauga usturoiul.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu cartofi prajiti si usturoi verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sos Gorgonzola