Piept de pui cu citrice la cuptor

de marcelas in Pui, 2 Feb 2010 | 7990 vizualizari

 

INGREDIENTE

4-5 bucati piept de pui1 portocala1 lamaiepesmetparmezan rascondimente dupa gust(recomandat:italian style)ulei de maslinesare si piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu citrice la cuptor:


Se pragateste o tava, peste care punem hartie de pergament.
Radem putina coaja de portocala si de lamaie, pe care le amestecam cu pesmetul, parmezanul ras si condimentele.
Taiem felii portocala si lamaia, pe care le asezam in tava, ca in imagine.
Pregatim pieptul de pui. Il dam prin amestecul de pesmet si il asezam in tava peste feliile de citrice. Stoarcem sucul de la o jumatate de lamaie peste pieptul de pui si il stropim cu putin ulei de masline.
Dam tava la cuptorul preincalzit la 400F pana cand pieptul de pui se rumeneste si e bine patruns.
Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu citrice la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Bunica 1

02.02.2010, 08:28

Ce frumos s-a aurit ! Mult mai sanatos si fara miros de prajit in bucatarie.

elena1988 1

13.03.2011, 19:25

adry88 1

08.05.2011, 12:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

ieri la 09:41

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

pe 05.09 la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de pui