Snitel la cuptor

de Rocsi in Pui, 15 Mar 2010 | 5925 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • apa minerala sau plata
  • 2-3 linguri faina
  • pesmet
  • vegeta
  • piper
  • 1 lingurita boia dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel la cuptor:

Pieptul de pui se spala bine,se portioneaza,se bate  cu ciocanul de snitzele,se condimenteaza cu sare,piper si boia dulce si se lasa asa circa15-20min.

ouale se bat bine,se adauga apa minerala,faina,vegeta si piper si se amesteca toate bine.

bucatelele de carne se dau prin compozitia cu oua si apoi prin pesmet si se pun intr-o tava tapetata cu hartie si se dau la cuptorul incins.

se lasa cam 40 min sau mai putin daca nu le doriti prea crocante.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

ieri la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

ieri la 10:53

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

pe 21.12 la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]