Piept de pui cu smantana si ciuperci

de MonaMimi in Pui, 17 Dec 2013 | 3747 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui
  • 2 cepe
  • 150 ml apa
  • 1 cutie ciuperci
  • 3 linguri unt (sau ulei)
  • sare
  • piper
  • 2-3 catei de usturoi
  • 300 ml smantana
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu smantana si ciuperci:

Tocam cubulete pieptul de pui, punem la topit 2 linguri de unt, adaugam cubuletele de carne, le rumenim frumos, apoi le scoatem intr-un vas. Punem si restul de unt, adaugam ceapa taiata solzisori si ciupercile, calim putin, apoi adaugam apa. Lasam sa fiarba la foc mic circa 15 minute, adaugam pieptul de pui, smantana, sare, piper, usturoiul si amestecam. Lasam sa dea cateva clocote, iar la final adaugam patrunjel verde tocat.

Servim cu mamaliguta sau orice alta garnitura dorim.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu smantana si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu galbiori si smantana