Pentru astazi va propun o mancare simpla, nespectaculoasa, dar deosebit de aromata si delicioasa.
Curatam ceapa si o taiem marunt apoi o punem la inabusit in 2 linguri ulei de masline si 2 linguri apa pana devine sticloasa.
Pieptul de pui il taiem in bucatele si il condimentam cu piper, curry si boia apoi il adaugam peste ceapa si amestecam pana cand isi schimba culoarea. Curatam ardeii de cotoare si seminte si ii taiem cubulete apoi ii adaugam in cratita. Stingem cu supa de legume si lasam sa fiarba 15-20 minute.
Dam cratita de pe foc si cu o spumiera scoatem intr-o farfurie carnea si jumatate din ardei. Restul ardeilor ii pasiram cu mixerul vertical. Adaugam smantana iar apoi punem carnea si ardeii inapoi in cratita si mai lasam sa fiarba la foc mic 5 minute. Potrivim de sare si oprim focul.
Se serveste calda alaturi de garnitura pref erata. Noi am avut orez cu curry.