Piept de pui cu sos si paste

de Zamfira in Paste, 23 Sep 2012 | 6475 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piept de pui
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceapa
  • 4-5 catei de usturoi
  • 3 lingurite mustar
  • 1 pahar apa
  • sare, piper
  • 2 lingurite boia dulce
  • chilli
  • ulei de masline
  • masline negre
  • leustean verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu sos si paste:

Spalam si portionam pieptul de pui (cuburi). Tocam marunt ceapa, usturoiul si ardeiul rosu. Punem ulei de masline intr-o tigaie si calim putin ceapa, usturoiul si ardeiul (2 minute), apoi adaugam bucatelele de piept de pui, sare si piper. Timp de prajire (5 minute) pana cand carnea devine deschisa la culoare. Adaugam mustar, boia dulce si un pahar cu apa, lasam totul sa fiarba la foc foarte mic inca 5 minute.

Fierbem pastele, am folosit paste colorate cu legume. Dupa ce au fiert, le-am strecurat si le-am adaugat in sosul anterior pregatit. Amestecam totul si la servire adaugam masline negre si leustean verde sau patrunjel verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos si paste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne cu pesto de ardei gras