Piept de pui cu şuncă şi caşcaval

de diaconta in Pui, 29 Ian 2013 | 5132 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Un piept de pui
  • Cateva felii de muschi file
  • 3 felii cascaval
  • sare,piper
  • mustar
  • un caţel de usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu şuncă şi caşcaval:

Pieptul de pui l-am taiat în doua bucati ,pe orizontala.

Am condimentat carnea,am pus deasupra mustarul amestecat cu usturoiul pisat.

Am pus felii de muschi file,cascaval,am rulat totul si am prins cu bride de silicon.

Am pus rulada într-o tava cu hârtie de copt.

Am pus la cuptor pentru 45 de minute,pâna când carnea s-a rumenit.

Am servit cu orez cu legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu şuncă şi caşcaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Corabioare cu piept de pui si slaninuta afumata