Piept de pui cu susan

de Mitinita in Pui, 26 Oct 2014 | 4482 vizualizari

 

O reteta rapida, care este indragita de copii

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de pui, dezosat si fara piele
  • 100 g faina
  • 3 oua
  • 100 g seminte de susan
  • sare si piper negru
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu susan:

Se curata si se spala pieptul de pui. Se usuca si se taie in fasii de marime egala.

Intr-un bol, batem ouale cu putina sare si piper.

Intr-o farfurie punem faina, iar in alta semintele de susan.

Punem o tigaie pe foc si cand s-a infierbantat, adaugam uleiul.

Asezam faina, ouale si susanul pe masa si dam fasiile de pui prin farfurii in aceasta ordine, mai intai prin faina, apoi prin ou si apoi prin semintele de susan.

Prajim bucatile pe rand, fara a le ingramadi in tigaie. Rumenim pe ambele parti si scoatem pe o farfurie. Continuam cu restul bucatilor.

Se serveste cu garnitura sau ca atare cu un sos preferat ( de iaurt cu usturoi, sos iute, etc)

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

pe 01.02 la 20:48

Chec pufos cu cacao - Rețeta simplă și economică

pe 31.01 la 16:37

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui prajit cu susan