Piept de pui in crusta de cascaval si mascarpone-reteta cu nr.300

de Bucataras Medi in Pui, 11 Ian 2012 | 7000 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui
  • ulei de masline
  • 1 pahar cu vin alb
  • 100 g cascaval
  • 2 linguri cu mascarpone
  • 1 ou  
  • marar
  • patrunjel
  • sare piper
  • macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in crusta de cascaval si mascarpone-reteta cu nr.300:

Pieptul de pui se dezoseaza , apoi indepartam pielea  dupa care  taiem fiecare bucata de carne in doua, pe lungime. Crestam din loc in loc fiecare bucata de carne si o asezam intr-un vas de ceramica sau orice alt vas care merge la cuptor. Stropim cu ulei de masline ,condimentam simplu cu sare si piper ,turnam vinul si dam la cuptor. Tinem pana cand carnea se rumeneste usor, dupa care scoatem pieptii de pui pe o farfurie.

In timp ce carnea este la cuptor facem urmatorul amestec :radem cascavalul si il amestecam cu crema mascarpone ,cu oul si mararul(eu am avut marar uscat dar este de preferat cel verde......are o alta aroma). Amestecam bine dupa care fiecare bucata de carne o "tavalim" prin acest amestec. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt asezam carnea  dupa care dam la cuptor. Tinem pana cand carnea formeaza o crusta aurie.

Servim cald acompaniat de o garnitura si o salata(eu am preferat o salata de sfecla rosie) .

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in crusta de cascaval si mascarpone-reteta cu nr.300" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (67)

marcela1979 1

14.01.2012, 10:56

felicitari pt reteta cu nr 300 arata foarte bine

Cris2711 1

14.01.2012, 14:53

felicitari Mediiii,la cat mai multe retete si bucurii

corina241 1

14.01.2012, 16:33

felicitari din toata inima

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu cascaval si ciuperci