Piept de pui in patura

de kamy in Pui, 29 Noi 2010 | 5224 vizualizari

 

La alive&cooking am vazut ceva asemanator mai demult si mi-a placut ,asa ca de atunci o tot fac.

 

INGREDIENTE

  • 8 felii ceafa afumata (daca-s mai mari 4)
  • 4 felii cascaval
  • 1 foaie aluat foietaj
  • pieptul de la un pui
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in patura:

Foaia de aluat am pus-o la dezghetat dupa care am taiat-o in 4.Pieptul de pui l-am taiat longitudinal si au rezultat 4 buc pe care le-am prajit in ulei.Pe fiecare bucata de aluat am pus pe diagonala 2 felii de ceafa,peste o buc.piept de pui ,peste o felie de cascaval si le-am invelit tragand colturile de aluat peste umplutura cat mai strans si am apasat bine sa se lipeasca.Am batut un ou intr-un castronel si am uns pe deasupra rulourilr(sa le zicem asa)am pus hartie de copt in tava de la aragaz,am asezat rulourile in ea si le-am bagat in cuptorul incalzit in prealabil,la foc mic 15 min.

Bune la micul dejun,cina,pachet la scoala...

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in patura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]