Piept de pui in pesmet cu garnitura de pilaf cu ciuperci

de MIUTA in Pui, 11 Mar 2012 | 6524 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g orez
  • o cutie cu ciuperci intregi conservate
  • un gogosar rosu
  • o ceapa mica
  • un morcov
  • un piept de pui
  • 2 oua
  • 200 ml iaurt gras
  • 5-6 linguri faina
  • pesmet
  • sare,piper,vegeta
  • patrunjel verde tocat fin
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in pesmet cu garnitura de pilaf cu ciuperci:

Pieptul de pui se spala,se taie feliute,se condimenteaza se amesteca cu 200 ml iaurt gras si se lasa la frigider de seara pana dimineata sau cel putin 4-5 ore.

Pentru pilaf se spala orezul in mai multe ape si se pune la fiert in apa cu un praf de sare.

Intr-o cratita punem cateva linguri de ulei si adaugam ceapa taiata marunt.Adaugam morcovii si gogosarul,condimentam si lasam sa se caleasca sub capac la foc mic.Adaugam ciupercile spalate si taiate dupa preferinta.Cand orezul este aproape fiert se strecoara si se spala cu apa rece.Se pune peste legumele calite,se condimenteaza si se mai lasa pe foc inca 5 minute.Se pune patrunjel verde si se lasa acoperit orezul pana il servim.

Se scoate pieptul de pui de la frigider,se inlatura resturile de marinata si se da prin faina.Feliile de pui se dau apoi prin ou si la urma prin pesmet.Se prajesc in ulei fierbinte.

Se servesc alaturi de pilaf.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in pesmet cu garnitura de pilaf cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Rocsi 1

12.03.2012, 11:14

Ce mult imi plac aceste fasii de pui!!!

DIANA B 1

12.03.2012, 12:28

Am facut si eu marinada asta cu iaurt ptr niste vita ... succes , nik , nik , nik ...

Sim0na 1

12.03.2012, 20:47

bun, bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor cu rozmarin, otet balsamic si ceapa rosie