Piept de pui la gratar cu salata de morcov ,telina si maioneza

de Krystyan Trendy in Pui, 9 Dec 2013 | 4864 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 2 morcovi
  • 2 bucati de telina fara frunze
  • 2 linguri de maioneza
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la gratar cu salata de morcov ,telina si maioneza:

Pieptul de pui se spala,se taie felii , apoi se sareaza putin si se pune pe gratar.

Intre timp se curata legumele ,se spala ,apoi se dau pe razatoarea mica.

Punem legumele rase intr-un bol si amestecam cu putina sare si cu maioneza .

Cand pieptul este rumenit il asezam pe farfurie si servim alaturi de salata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la gratar cu salata de morcov ,telina si maioneza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]