Piept de pui umplut

de Bya Ralu in Pui, 10 Iul 2016 | 5689 vizualizari

 

Reteta am luat-o de la gabytza, tare bun a fost 

 

INGREDIENTE

  • 2 jumatati de piept de pui
  • cascaval delaco
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut:

Se spala bucatile de pui si se usuca cu un servet de hartie.

Cascavalul se da pe razatoarea mare.

Bucatile de pui se taie in doua dar nu total,se desfac si se bat cu un ciocan de carne.

Le umplem cu cascaval ras si condimentam.

Se incinge tigaie grill, se stropeste cu ulei de masline si se pun bucatile de pui.

Se lasa sa se rumeneasca cateva minute pe ambele parti.

Se servesc cu garnitura de legume.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu buzunar(pentru Gaby + Cezaru')