Piept de pui umplut cu branzeturi si invelit in bacon

de epurasha2bb in Pui, 16 Iul 2010 | 7423 vizualizari

 

simplu si tare gustos

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 ou
  • 60 g branza
  • 50 g cascaval
  • 1 fir de ceapa verde
  • 4 felii lungi de bacon
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut cu branzeturi si invelit in bacon:

Se curata pieptul de pui de piele si os, se spala bine si se bate bine cu ciocanul de snitele.Se da un praf de piper.

Branza si cascavalul se dau pe razatoarea mica si se amesteca cu un ou mic crud.Apoi se toaca firul de ceapa verde si se adauga in acest amestec.

Amestecul se intinde si se preseaza pe pieptul de pui batut si intins bine.

Se ruleaza pieptul de pui si se inveleste in bacon.Apoi se aseaza intr-o tavita pe hartie de copt la cuptor pana se rumeneste.

E bun si rece si cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut cu branzeturi si invelit in bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]