Piept de pui umplut in crusta de migdale

de RuxyRux in Pui, 16 Aug 2012 | 4816 vizualizari

 

O friptura la cuptor....cu umplutura delicioasa de morcovi...

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui
  • 1 cana de migdale
  • 3 linguri mustar( de Dijon)
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare de mare dupa gust
  • piper negru macinat( un praf)
  • Umplutura:
  • 2 morcovi potriviti
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita ulei de masline
  • sare de mare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut in crusta de migdale:

Pieptul se spala si se zvanta intr-un servet de hartie, apoi se taie pe jumatate si se condimenteaza pe ambele parti cu sare si piper. Se stropeste cu lamaie cu ulei de masline, apoi se unge bine peste tot.

Migdalele se maruntesc la blender.

Se pregateste umplutura amestecand bine morcovii rasi cu sare, zeama de lamaie si usturoi zdrobit, apoi cu piperul.

Umplem bucatile de pui cu cate doua linguri din umplutura si le pliem parte peste parte. Le prindem cu o tepusa.

Taiem o foaie pergament si o punem intr-o tava.

Punem jumatate din cantitatea de migdale si asezam pieptul umplut.

Punem si restul de migdale deasupra. Strangem foaia pergament si coacem la 200 de grade pentru 45-50 de minute.

Servim cu garnitura dorita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut in crusta de migdale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu