Piftele

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 30 Iun 2013 | 5231 vizualizari

 

Noua ne plac foarte mult ...cu cartofi,cu sos...nu conteaza :))

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata
  • 3 linguri pesmet
  • 3 catei usturoi
  • 1 ou
  • patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftele:

Punem intr-un bol carnea,usturoiul pisat,pesmetul,oul si patrunjelul tocat.

Amestecam bine si punem sare si piper dupa gust.

Din aluat facem bilute.

Intr-o tigaie cu ulei incins,prajim piftelutele bine pe ambele parti.

Se servesc alaturi de cartofi,in sos ... sau chiar si numai alaturi de o salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]