Piftele in sos cu cartofi fierti

de roxanamiti in Mancaruri cu carne, 22 Ian 2011 | 8905 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe mari ( una rosie si una alba),
  • 2 rosii,
  • 3 linguri de bulion,
  • 3 polonice de supa de pui( sau apa daca nu aveti),
  • 3 linguri ulei,
  • 1/2 kg. carne de pui,
  • patrunjel,
  • un ou,
  • un carnat afumat,
  • condimenete pt. carne,
  • 3 felii de paine,
  • o cana de lapte,
  • ulei pt. prajit,
  • faina,
  • 1/2 kg. de cartofi,
  • sare,
  • piper,
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftele in sos cu cartofi fierti:

tocam carnea si carnatul(fara piele) in robot. punem painea in lapte apoi o stoarcem bine si o  adaugam peste carne impreuna cu patrujelul tocat, oul, condimentele pt. carne si amestecam bine,

cartofii ii punem la fiert in apa cu sare pt. 20 minute,

cepele le tocam si le punem cu 3 linguri de ulei la calit timp de 10 minute apoi adaugam rosiile( mai intai le curatim de coaja)cuburi,bulionul, supa, condimentam si lasam la foc mic mic pana facem piftelele,

punem uleiul la incalzit. facem piftelute, le trecem prin faina si le punem la prajit,

dupa ce le-am terminat pe toate de facut le punem in sos( mie mi au iesit 37 de piftele dar nu le am pus pe toate in sos) si lasam sa dea un clocot, intre timp sunt gata si cartofii,

la masa va rog!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftele in sos cu cartofi fierti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi taranesti