Pilaf cu pui

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 18 Sep 2011 | 8942 vizualizari

 

INGREDIENTE

 

  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • ½ ardei galben
  • ½ ardei rosu
  • 2-3 ciuperci
  • 500 g piept de pui
  • 350-400 g orez
  • 1-2 linguri pasta de tomate
  • Chili
  • Piper
  • Ierburi italienesti
  • Patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu pui:

 Ceapa se taie marunt, morcovul,ardeii si ciupercile se taie cubulete. Pieptul de pui se taie cubulete,se condimenteaza si se pune in putin ulei pana se “albeste”. Se scoate pe o farfurie si se lasa deoparte.

 In uleiul ramas se pun legumele si se calesc,apoi se adauga orezul si puiul. Se amesteca bine si se acopera totul cu apa. Se fierbe la foc mediu pana este fiert orezul si legumele. (daca este nevoie se mai adauga apa). La sfarsit se pune pasta de tomate si se condimenteaza dupa gust. Daca mai este lichid nu este nevoie sa fierbeti,lasati vasul acoperit si orezul v-a absorbi surplusul.

 

Se asezoneaza cu patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Shaorma la farfurie