Pilaf de orez cu sfecla rosie

de kamy in Aperitive / Garnituri, 5 Apr 2011 | 9950 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de orez
  • 1 sfecla potrivita
  • 1 ceapa
  • 3 cani supa de legume sau de pui
  • frunze de patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu sfecla rosie:

Orezul se spala bine,pana ramane apa limpede.

Ceapa se taie marunt.

Sfecla se spala,se curata de coaja,se taie bucatele si se toaca fin cu robotul,punand si o cana de supa de legume sau apa.

Calim ceapa in putin ulei,punem orezul scurs bine,lasam 5 min(la foc mic) amestecand din cand in cand,adaugam sfecla iar cand incepe sa fiarba mai punem 2 cani de supa de legume(fierbinte)sau apa cu vegeta.adaugam daca mai e nevoie sare sau vegeta.Lasam sa fiarba pana scade apa aproape de tot,amestecand din cand in cand,dupa care stingem focul si punem capacul(sa se inchida etans)si lasam 10-15 min dupa care,adaugam frunze de patrunjel si amestecam cu o furculita ca sa se aereze.

Se poate folosi garnitura la ce doriti.

Noi am mancat langa snitele de pui si muraturi.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură Raffaello - Desert însiropat și delicios

ieri la 16:30

Legume crocante la cuptor în crustă de panko - Cea mai bună si simplă rețetă de post

ieri la 09:47

Supă cremă de linte - Rețeta delicioasă de post

pe 13.03 la 09:54

ULTIMELE COMENTARII

kobix40803

Hello. That is exactly the kind of site https://typespaceapp.com/ is. It offers everything you need for a great experience: instant withdrawals, a variety of games, ease of use and fair conditions. Here you can enjoy the game without unnecessary delays, knowing that every step will be transparent and convenient.

Need help

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu ciuperci la cuptor