Pilaf rosu cu fasole verde si carnaciori

de Satisfyyourcravings in Vita, 10 Aug 2018 | 2764 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 grame rosii coapte
  • 1 lingura coaja rasa de lamaie
  • 3 linguri ulei
  • 1 ceapa mare
  • 300 grame orez basmati
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 500 grame fasole pastai (eu am folosit congelata)
  • 5 carnaciori proaspeti de vita
  • patrunjel proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf rosu cu fasole verde si carnaciori:

Rosiile se taie bucati si se adauga, impreuna cu coaja de lamaie in vasul unui blender. Se transforma in piure. 

Ceapa se toaca nu foarte marunt si se soteaza in 1 1/2 linguri ulei, la foc mediu pana devine sticloasa. Se adauga orezul, se lasa 1-2 minute, apoi se adauga pasta de tomate si sosul obtinut anterior. Se aduce la punctul de fierbere, se reduce focul la mic si se lasa 15-20 de minute, adaugand apa calda daca mai este nevoie. 

Intre timp, se prajesc carnaciorii 8-10 minute in uleiul ramas la foc mediu. In ultimele 6 minute se adauga si fasole pastai. 

Se serveste pilaful cu fasolea pastai si carnaciorii presarati cu patrunjel tocat. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf rosu cu fasole verde si carnaciori" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Mancarica de fasole verde cu manzat