Pilaf sarbesc

de MotanLaOale in Mancaruri de post, 6 Apr 2011 | 27590 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1si 1/2 pahar orez
  • 1 ceapa mare
  • 2 ardei capia rosii
  • 1 ardei verde
  • 1 cutie Cirio Pelati
  • 1 legatura marar
  • 4 linguri ulei
  • vegeta
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf sarbesc:

Ceapa se curata, se toaca marunt si se pune la calit in ulei cateva minute.

Orezul se spala si se lasa in apa rece.

Cand ceapa s-a calit se pun 4 pahare de apa, vegeta, piper si se lasa sa fiarba.

Se adauga orezul scurs in apa clocotita si se fierbe 10 minute, amestecand sa nu se prinda.

Se adauga ardeii curatati si tocati, rosiile maruntite cu tot cu bulion si se mai lasa sa fiarba 10 minute.

Se potriveste de apa si se baga in cuptorul incins pentru 30 minute, amestecand din cand in cand.

Cand a scazut apa si orezul este este facut, se pune mararul tocat marunt, se potriveste de sare si piper si se mai lasa la cuptor cateva minute pana se rumeneste.

Se poate manca ca atare cu muraturi sau folosi garnitura la fripturi.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf sarbesc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

MotanLaOale 1

07.04.2011, 10:40

si eu m-am obisnuit sa le toc marunt .....parca au gust mai bun si se amesteca aromele mai bine

bucatarimcudiana 1

07.04.2011, 18:33

tare bun este

MotanLaOale 1

08.04.2011, 07:57

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de orez cu legume si ciuperci de post