Pipote si inimi cu legume mexicane

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 1 Mai 2011 | 9861 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o punga amestec mexican
  • 500 gr pipote si inimi
  • sare
  • piper
  • boia
  • o lingura ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pipote si inimi cu legume mexicane:

Spalam si curatam bine pipotele si inimile.

Ungem o tava termorezistenta cu o lingura de ulei, dupa care punem legumele si pipotele, condimentam cu sare, piper si boia dupa gust si completam cu apa cat sa le acopere.

dam la cuptorul preincalzit aproximativ o ora, verificam din cand in cand si mai punem apa daca este cazul.

O mancare usoara si sanatoasa.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pipote si inimi cu legume mexicane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]