Piure cu carne la cuptor 2

de Lau in Mancaruri cu carne, 25 Feb 2011 | 4553 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe
  • 1 piept de pui
  • 5 catei usturoi
  • 1 lingura bulion
  • 1 pahar de vin
  • 1 pahar apa
  • condimente pentru carne
  • un pic de ulei (eu am pus o felie de slanina)
  • cartofi
  • lapte(eu am folosit smantana)
  • margarina
  • sare sau condimente dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure cu carne la cuptor 2:

Spalam carnea, o taiem. In tava punem paharul de vin, lingura de bulion o desfacem cu un pic de apa, punem peste vin adaugam carnea condimentata, ce a stat 1 ora in vin si usturoiul tocat marunt.  Dam la cuptor, adaugam si paharul de apa inainte sa bagam tava la cuptor. Cartofii ii curatam,  ii taiem in 4 si ii punem la fiert si cand sunt gata ii scurgem de apa adaugam laptele, margarina, condimentele

TIPS-URI

1

am servit cu branza si salam care l-am pus cu 5 min inainte sa scot  tava din cuptor

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure cu carne la cuptor 2" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

ieri la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui aromat