Piure cu smantana si branza

de Lau in Aperitive / Garnituri, 4 Mai 2011 | 4710 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 250 g smantana
  • condimente
  • 2 linguri margarina
  • 200 g branza de vaca prospata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure cu smantana si branza:

se curata cartofii, se spala, se taie si se pun la fiert

cand au fiert se scurg de apa si se adauga margarina, smantana, branza taiata si se amesteca. Se adauga condimente si se amesteca

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure cu smantana si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

mamaieelena 1

05.05.2011, 15:36

f bun asa pregatit sa gust si eu

Lau 1

05.05.2011, 16:09

va multumesc pentru vizita si pentru link

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]