Piure de cartofi cu carnita si sos

de geobucataras in Porc, 23 Iul 2014 | 3976 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cartofi
  • margarina
  • lapte
  • sare
  • carnita de porc aprox.500 gr
  • un ardeu gras rosu
  • 4 cepe
  • vin alb apox o cana
  • o ceasca de apa
  • sos de rosii
  • 2 foi de dafin
  • piper si delikat de legume
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi cu carnita si sos:

Carnea de porc o taiem cubulete mici si o punem la fiert unde o lasam sa fiarba aprox 20-25 min.

Intre timp taiem ceapa ff marunt si ardeiul. Dupa ce s-a fiert carnea o punem intr-un pic de ulei la prajit doar cat sa se rumeneasca un pic nu prea tare, cand s-a prajit punem ceapa cu ardeiul sa se caleasca. Cand s-au calit turnam vinul si apa si lasam sa fiarba. Intre timp punem foile de dafin, piperul si delicatul. Este foarte simplu de facut.

Piureul cred ca stim cu totii cum se face :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi cu carnita si sos" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Mancare de cartofi cu carne sau carnati