Pizza

de camelia75 in Pizza, 19 Sep 2013 | 4995 vizualizari

 

INGREDIENTE

Ingrediente pentru blat:

  • 500 g faina
  • 250 ml apa
  • 1 pliculet drojdie uscata
  • 1 lingurita rasa cu sare
  • 1/2 lingurita zahar

Ingrediente toping:

  • 200 gr ciuperci (conserva)
  • 100 gr porumb
  • 200 gr salam/sunca
  • 50 gr masline feliate
  • 150 gr mozzarella
  • 4 linguri ketchup
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Mod de prepare blat:

1.Puneti intr-un castron/bol faina cernuta,uleiul,sarea si drojdia,apoi adaugati apa calduta.Framantati pana obtineti un aluat elastic si nelipicios.
Acoperti castronul cu prosop curat si lasati la crescut 1 ora.(daca timpul nu va permite puteti sari peste acest pas)
2.Impartiti aluatul in 4 parti egale si intindenti-l cu ajutorul sucitorului.
3.Ungeti tava de pizza cu ulei si puneti aluatul. Cu ajutorul unei pensule intindeti ketchupul,apoi puneti jumatate din mozzarella rasa,sunca/salamul,maslinele si ciupercile spalate si bine scurse de apa.Deasupra radeti restul de mozzarella si ornati cu putin ketchup.
4.Dati la cuptorul preincazit la 180 de grade, timp de 30-35 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Corinuta 1

19.09.2013, 10:21

Ei Cami, tu vrei sa salivam de dimineata

Rocsi 1

19.09.2013, 13:45

Ce pizze bune ne-ai adus Camelia

Angelina_Elena 1

19.09.2013, 22:04

Cat de bine arata!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]