Pizza by Adela

de adela1981 in Pizza, 2 Apr 2012 | 3713 vizualizari

 

Stiuuu, o bomba de calorii, dar ne putem rasfata macar o data pe luna , nuuu???? De data aceasta nu am respectat o reteta oarecare, am pus pe pizza tot ce am avut prin frigider, iar rezultatul, te-ai lins pe degete :)))

 

INGREDIENTE

  • Aluatul pizza:
  • 200 ml apa
  • 300 gr faina
  • 15 gr drojdie
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita zahar
  • 1 praf de sare
  • Umplutura:
  • 5 linguri bulion
  • busuioc uscat
  • 80 gr salam de porc
  • 150 gr sunca Praga
  • 6 felii bacon crud uscat
  • 1 rosie
  • 1/2 ardei rosu
  • 50 gr ciuperci din conserva
  • 3-4 masline negre fara samburi
  • 50 gr branza de oi (se poate si mai mult)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza by Adela:

In primul rand pregatim aluatul, drojdia o dizolvam in apa calduta  cu zaharul, adaugam putina faina si amestecam energic, lasam apoi 10-15-min la loc cald.  Apoi adaugam restul de faina cu un praf de sare si framantam un aluat elastic pe care il lasam la loc cald 10 min. 

Apoi intindem aluatul si il asezam intr-o tava de pizza uns cu ulei, eu am intins cu mana direct in tava :) Ungem cu bulionul, presaram busuioc uscat,apoi asezam ingredientele: salam, sunca, rosii, ardei taiate felii, ciupercile bine scurse, maslinele taiate, felii de bacon si branza de oi. Se coace in cuptor pana ce devine  rumen deasupra, cca 30 min.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza by Adela" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza " Quatro formaggi"