Pentru aluat:
Pentru topping:
Pentru aluat: Intr-un bol punem apa calduta si peste turnam pliculetul de drojdie uscata, lasam cateva minute, fara sa umblam la el, iar cand s-a dizolvat, punem uleiul si sarea si amestecam usor cu un tel. Peste, turnam faina putin cate putin pana obtinem un aluat care nu se mai lipeste de maini. Continuam sa framantam aluatul bine (10 minute) pentru un aluat mai pufos. Lasam la crescut pentru 30 minute acoperit cu folie de plastic.
Intre timp pregatim toppingul: Carnita am taiat-o fasii, la fel si roti cu chorizo, rosiile le-am taiat in 2, iar branzeturile le dam pe razatoare, eu le-am avut deja razuite.
Mie mi-au iesit 3 pizza din acest aluat, una in tava rotunda de 24cm si 2 in tava rotunda de 26cm;
In tava am pus putina faina, apoi aluatul pe care l-am intins usor cu degetele, iar peste am pus kechup, oregano, carnurile, rosiile si la final cascavalul si mozzarella.
Am dat la cuptor pana s-a rumenit frumos.
Pofta buna!
1
Toppingul este in fuctie de preferintele fiecaruia!