Pizza cu ton si ceapa

de Alexandra Elena in Pizza, 20 Feb 2013 | 6263 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat:
  • 350 g faina
  • 2 linguri ulei
  • 25 g drojdie
  • o lingurita zahar
  • 150 ml lapte caldut
  • 2 oua
Topping:
  • pasta de rosii
  • condimente, sare, busuioc, oregano...
  • 2 cutii cu ton
  • porumb
  • 2 cepe
  • masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ton si ceapa:

 Blat:  Se pune faina intr-un bol, se face un cuib in mijloc si punem drojdia dizolvata in lapte caldut, amestecam cu o lingura, in mijloc, acoperim bolul si lasam sa creasca maiaua 15 minute. Dupa ce a crescut maiaua adaugam ouale, uleiul, sarea,zaharul si framantam pana cand aluatul nu se mai lipeste de maini. Aluatul se acopera cu un prosop de bucatarie si se lasa sa creasca, la caldura, circa 30-40 de minute.

 Se intinde un blat subtire si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei. 

Se intinde sosul de rosii pe blat, se adauga condimetele(rozmarin,busuioc,oregano), punem felii de ceapa , feliate subtire, ton, presaram porumb, maslinele si bagam tava lin cuptorul preincalzit , la temperatura medie, pana cand se rumeneste.

TIPS-URI

1

se poate adauga si casval, parmezan, inainte sa fie scoasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ton si ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu piept de pui