Pizza de casa

de Valyvalentyna in Mancare copii, 28 Mai 2014 | 8106 vizualizari

 

F buna!!!

 

INGREDIENTE

  • Pentru Aluat:
  • 1 kg de faina,
  • 600 ml apa,
  • 6 linguri de ulei de masline,
  • 50 gr drojdie proaspata,
  • 2 lingurite de zahar,
  • 30 gr de sare.
  • Pentru Umplutura:
  • 4 cabanosi,
  • 300 gr cascaval,
  • 8 linguri smantina,
  • 200 gr salam torpedo,
  • 150-200 gr brinza de oaie putin sarata,
  • 6 oua,
  • 4 rosii,
  • 300 gr ciuperci,
  • 250 gr masline fara simburi,
  • 4 oua fierte tari,
  • 8 linguri ketchup.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de casa:

Pentru Inceput facem aluatul: cernem faina intr-un vas mai mare in care facem o gaura un mijloc si farmam drojdia peste care punem zaharul, sarea, si cu 2 linguri de apa calduta lasam putin pina isi dubleaza volumul.

Intre timp taiem salamul feliute,cabanosi, farmam brinza si radem cascavalul, dupa ce drojdia sia dublat volumul adaugam uleiul si restul de apa calduta framintam aluatul pina devine elastic si lucios apoi lasam la crescut 1 ora. Dupa ce aluatul a crescut luam jumatate din aluat si intidem pe masa de lucru nu mult pt. ca o punem in tava si acolo o intindem mai bine, cu o furculita intepam blatul in diferite locuri apoi punem si ungem cu ketchup apoi punem uniform toate ingredientele taiate de mai sus.

Batem ouale cu smantina si turnam peste ingredientele din tava apoi asezam rosiile taiate feliute si cascavalul ras, Dam la cuptorul  incalzit la 180 de grade pina se rumeneste frumos. Pofta buna !! Este foarte delicioasa.!

TIPS-URI

1

Cantitatea de mai sus este pentru 2 tavi de cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de casa" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Pizza andutu