Pizza delicioasa

de madi_marin in Pizza, 17 Noi 2010 | 13932 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat :
  • ~500 g faina
  • 1 cubulet drojdie proaspata
  • 250 ml lapte cald
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • un praf de zahar
  • Umplutura:
  • carnati semiafumati
  • salam ,,Victoria,,
  • salam de porc
  • ciuperci taiate din conserva
  • masline fara samburi
  • cascaval
  • branza topita felii
  • rosii
  • pasta de tomate
  • busuioc
  • maghiran
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza delicioasa:

Se prepara blatul : se dizolva in laptele cald drojdia. Se pun si sare si zahar, apoi uleiul si faina. Se framanta bine aluatul , apoi se lasa la crescut pana se dubleaza.

Mezelurile se taie in cubulete, cascavalul se rade pe razatoarea cu ochiuri mici.

Tava de aragaz se tapeteaza cu hartie de copt. Se intinde blatul, se pune in tava, se unge cu ulei si pasta de tomate, se presara cu condimente,se pun feliute de branza topita, apoi se pun deasupra mezelurile, cascavalul ras, maslinele taiate , ciupercile si feliutele de rosii. Se da tava la cuptor la foc potrivit .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza delicioasa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

madi_marin 1

21.11.2010, 18:18

Medi....sa stii ca e mare ajutor....si nu numai la bucatarie..... multumim pentru pup....

ionix 1

22.11.2010, 09:51

fara ajutorul superb nu-ti iesea asa frumusete de pizza

madi_marin 1

22.11.2010, 14:57

ionix......sa stii ca de-aia a iesit asa frumoasa pizza....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]