Aluat:
Topping:
Punem intr-un bol drojdia, sarea si zaharul.
Adaugam apa calduta, faina de in, semintele de in si uleiul.
Amestecam, apoi adaugam faina proaspat cernuta.
Trebuie sa obtinem un aluat elastic si pentru asta adaugam la final uleiul.
Intindem aluatul pe masa infainata, fara a-l lasa la dospit.
Il asezam intr-o tigaie antiaderenta.
Ungem aluatul cu rosii pasate, presaram putin oregano,adaugam cascavalul feliat, maslinele,bucatile de branza frantuzeasca cu mucegai, putin cascaval ras.
Preincalzim cuptorul la 175 grade.
Punem tigaia pe ochiul mare al aragazului dar cu flacara redusa la minim, acoperim tigaia cu un capac si o lasam pe foc cca 10 minute.
In acest timp se va forma crusta inferioara a blatului si se vor topi branzeturile.
Transferam pizza din tigaie, intr-o tava captusita cu hartie de copt, adaugam mozarella bucati si inca un strat de cascaval ras, apoi dam tava la cuptor pentru 15-20 minute.
Coacem pizza folosind functia de coacere cu ventilatie.
O scoatem din cuptor dupa ce a capatat aspect de rumen.
Servim fierbinte sau rece.
Pofta buna!