Pizza la multicooker

de AdyNA_RadU in Pizza, 24 Iul 2014 | 6687 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente blat:
    • 125 ml apa calduta
    • 10 grame drojdie proaspata
    • 1 lingurita zahar
    • 2 linguri ulei
    • 1 varf cutit sare
    • 200 grame faina
  • Ingrediente toping:
  • 2-3 ciuperci proaspete
  • 50 grame porumb
  • 100 grame salam (eu am pus salam de vara)
  • 150 grame cas de oaie
  • 4 linguri pasta tomate
  • piper
  • cimbru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza la multicooker:

Pregatire aluat:

Intr-un castronel am pus drojdia apoi peste am pus o lingurita de zahar, apa putin calduta, uleiul si sarea. Am amestecat si am lasat la crescut 5 minute, timp in care , intr-un castron mai mare am cernut faina. Cand maiaua a inceput sa creasca am  pus-o peste faina si am amestecat.

Am lasat coca la crescut aproximativ 40 de minute timp in care am taiat ingredientele pentru topping pizza si am facut sosul.

Casul de oaie l-am dat pe razatoare (pe partea cea mai mare)

Sos:Am amestecat cele 4 linguri de pasta de tomate  cu putin piper si cimbru.

Am uns vasul multicooker cu putin ulei si am tapetat cu faina.

Am pus aluatul de pizza intins, sosul ,cas de oaie si ingredientele de topping.

Am selectat MENU-BAKE , 180 grade, 20 minute si am inchis capacul.

Dupa 20 minute pizza era gata.

TIPS-URI

1

Din aceasta compozitie se pot face si 3 pizza.Mie mi-au iesit 2 pentru ca am facut blatul mai grosut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza la multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]