Pizza Naty

de luminita20_2006 in Pizza, 5 Dec 2009 | 5711 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru aluat:
  • 25 gr drojdie
  • 1 pahar apa f
  • faina           
  • sare           
  • 3 linguri ulei
  • 200 gr ciuperci
  • 400 gr salam de casa
  • 150 gr masline fara samburi
  • 250 gr cascaval pentru pizza
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Naty:

Apa se pune la incalzit , iar drojdia se topeste cu sare. Intr-un blol se pune faina cernuta apoi se face o scobitura in mijloc ; acolo se pune apa apoi drojdia se se framanta un aluat tare, adaugandu-se din cand in cand ulei. Se lasa la dospit 30 la loc cald.

Salamul , ciupercile se taie felii subtiri iar cascavalul se da prin razatoarea mare. Se intinde o foaie si se aseaza in tava unsa cu un strop  de ulei si se mai lasa inca 5-10 min. apoi aseaza pe rand salamul maslinele si ciupercile iar la urma cascavalul si se da la cuptor 15 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Naty" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

luminita20_2006 1

13.12.2009, 15:47

interesant...sa stii ca nici mama nu face asa cum fac eu...eu am vazut asta la mama soacra de la ea am invata sa toesc drojdia cu sare...acum nu stiu ce sa zic

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]