Placinta cu carne si mozzarella

de Constelatialeu in Porc, 9 Mai 2018 | 5279 vizualizari

 

Pe genul, rapid, rapid, ca nu mai am vlaga sau am dar nu stiu unde am pus-o......:D

 

INGREDIENTE

  • 275 g aluat foitaj Puff Pasty de la Lidl
  • frunze de ceapa verde cca 130 g
  • 190 g mozzarella
  • 2 oua
  • 400 g carne tocata porc
  • 1 ardei capia
  • 1 morcov
  • sare
  • piper
  • 30 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu carne si mozzarella:

Mai intai am taiat frunzele de ceapa marunt, ardeiul cubulete mici, iar morcovul l-am dat pe razatoarea mare.

Am pus ulei in tigaia wok si am adaugat legumele la calit, cca 10 min, am presarat sare si piper si am adaugat si carnea tocata si am mai lasat cca 15 min la calit.

Separat am taiat mozzarella cubulete.

Am scos carnea amestecata cu legume cu ajutorul unui spumar, am adaugat cele 2 oua si mozzarella si am omogenizat. Am folosit o tava cu dimensiunile de 22/14 cm tapetata cu hartie de copt, am asezat aluatul in tava, jumatate din el, cealalta jumatate am decupat-o cu inimioare. Am pus umplutura in tava si am asezat peste jumatatea de aluat decupata, am uns cu putin ulei si am intepat cu o furculita.

Am dat tava la cuptorul preincalzit la 180 grade C, este gata cand incepe sa se rumeneasca frumos. Se poate servi atat calda, cat si rece. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu carne si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

RODIMUR

234 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de pastai cu muschiulet de porc