Placinte cu branza

de Dea_Dea in Dulciuri, 12 Mai 2013 | 5751 vizualizari

 

Pentru ca sotul a dorit sa manance placinte cu branza :D, iata-le :))

 

INGREDIENTE

ALUAT:

  • 2 oua
  • 2 linguri zahar
  • esenta de vanilie
  • 4 linguri smantana
  • 4 linguri ulei
  • 1 praf de copt
  • faina cat cuprinde

UMPLUTURA:

  • 250 gr branza dulce de vaci
  • 3 linguri zahar
  • esenta de vanilie
  • 1 ou
  • 1 lingura de gris
Portii: 9
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte cu branza:

ALUATUL

Ouale cu zaharul si esenta de vanilie se amesteca cu telul , se adauga smantana , se omogenizeaza.

Apoi se adauga uleiul , se omogenizeaza, se adauga praful de copt , se amesteca bine.

La final se pune faina cat cuprinde pentru a forma un aluat sa il putem intinde.

UMPLUTURA:

Branza, zaharul, esenta de vanilie, oul si grisul se amesteca toate la un loc.

Presaram pe masa faina si intindem aluatul , apoi il taiam in patrate , in mijloc se pune branza si se impacheteaza astfel un colt, peste coltul opus , apoi colturile opuse si ele unele peste altele.

Se pun in tava cu hartie de copt , se ung cu ulei si se dau la foc potrivit 30 min.

TIPS-URI

1

Branza dulce se poate inlocui cu telemea.

2

Branza se poate face cu ou si cu marar .

3

In loc de ulei se poate folosi unt topit sau untura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Brinzoaice (din aluat pentru cozonac)