Platica cu legume la gratar si sos de rosii coapte

de vero_closca in Peste, 25 Aug 2010 | 11689 vizualizari

 

pt ca e vara profitam la maxim de gratar...are timp la iarna sa se odihneasca!:)

 

INGREDIENTE

  • 1kg peste
  • 2 dovlecei
  • 1 vanata
  • 1 kg rosii
  • 50ml ulei de masline
  • boia dulce sau iute
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • cateva frunze de patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platica cu legume la gratar si sos de rosii coapte:

se curata pestele si legumele ,se spala,se portioneaza si se usuca cu un servet curat.uleiul se amesteca cu condimentele si cu acest amestec se ung legumele si pestele.se pun pe gratarul incins si se frig.rosiile se decojesc si se paseaza cu blenderul,se amesteca cu patrunjelul tocat,cu sare si putin piper si se serveste alaturi de peste si legume.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Platica cu legume la gratar si sos de rosii coapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

la 11:51

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap cu sos de rosii si usturoi