Platou de sarbatoare

de janet in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2010 | 16074 vizualizari

 

tot din sectiunea platouri festive.

 

INGREDIENTE

  • -o stiuca
  • -telemea de oi
  • -boabe de struguri
  • -brinza cu mucegai
  • -gogosele din aluat oparit
  • -icre rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou de sarbatoare:

Stiuca am cojit-o de piele ,am fiert carnea dezosata apoi am pasat-o ,am condimentat-o si am umplut pielea de stiuca dindu-i forma initiala.Am cusut-o pe burta si am pus-o intr-o tava cu apa si am mai fier-o cam 20 de min,la foc domol.Dupa ce s-a gatat ,am lasat-o la rece si apoi am feliat-o.

Asadar pe platou avem stiuca umpluta,boabe de strugure cu brinza cu mucegai ,stelute cu telemea de oi,gogosele cu maioneza usoara si icre rosii .Am decorat platoul cu trandafiri din cartofi prajiti si sfecla rosie.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Platou de sarbatoare" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (16)

anuta 1

15.04.2010, 08:14

Felicitari! Ca de obicei mult bun gust si talent

Bunica 1

25.04.2010, 15:10

Frumos, diversificat si gustos platoul! Stiuca umpluta este foarte buna, dar .....pana o jupoi......dureaza ceva.

nadea68 1

07.12.2014, 11:43

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Salata de icre de stiuca reteta cu apa minerala si gris