Platou haiducesc pt. Bucataras(i)

de epurasha2bb in Vita, 3 Aug 2010 | 11156 vizualizari

 

sic! sac!:)

 

INGREDIENTE

  • 350 g carne de vita
  • 3 linguri otet
  • 5 linguri ulei
  • 1 lingura boabe de mustar
  • 5 foi d edafin mici
  • 1 lingura boabe de piper negru
  • 1 ceascuta de vin alb
  • sare mare
  • sunculita cu boia
  •  sunculita fiarta cu usturoi
  • rosii
  • castraveti
  • ardei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou haiducesc pt. Bucataras(i):

Se spala carnea de vita si se taie bucatele potrivite.Se pune intr-un castron la marinat cu uleiul, otetul vinul, foile de dafin, boabele de mustar si piper.Se lasa cel putin o ora dar indicat e mai mult chiar.Apoi se scot si se pun intr-un tuci cu putin ulei si o cescuta de zeama de legume.Se frig inabusit , mai adaugand cate un pic de ulei.Se adauga si sare la sfarsit.

Se servesc rumenite pe platou de lemn scobit, alaturi de rondeele de rosii, castrveti, ardei si felii de sunculita cu boia si sunculita fiarta cu usturoi.Desigur platoul se poate completa si cu cepa rosie sparta cu pumnul si in mijloc pusa sare mare.

Pofta mare bucatarasi! :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Platou haiducesc pt. Bucataras(i)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschi de vita in sos italian