Pomana porcului

de costi7hector in Porc, 27 Dec 2016 | 3998 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa porc,
  • 300 g slanina,
  • 2 capatani usturoi,
  • 250 g vin alb,
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pomana porcului:

Se taie bucatele slanina si carnea. Usturoiul se curata si se piseaza.Se pune,in tuci, la topit,slanina in putin ulei. Cand s-au facut jumari se scot din tuci. Se scoate jumatatea din cantintatea de untura rezultata si se pun bucatele de carne la prajit pentru circa 25 minute. In primele 15 minute carnea se acopera cu un capac.Dupa 15 minute se adauga usturoiul si sarea si se lasa tuciul descoperit.Dupa 2 minute se stinge cu vin si se lasa la prajit. Se serveste cu mamaliguta si muraturi. Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pomana porcului" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

mirela0911 1

28.12.2016, 08:28

O bunătate!

Rocsi 1

28.12.2016, 11:06

Buna de tot!

miki_a 1

30.12.2016, 16:17

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gratar de porc cu cartofi crocanti