De ce Claudia ??? Pentru ca nepoata mea a vrut sa-i fac o prajitura buna cu fructe si...asta a iesit.
Se separa ouale. Albusurile se bat spuma cu un varf de cutit de sare
Galbenususrile  se mixeaza bine cu 5 linguri zahar pina isi dubleaza volumul apoi  adaugam apa si cacaoa.Amestecam bine apoi punem praful de budinca de  ciocolata si lingura de faina amestecata cu praful de copt.
La  aceasta compozitie adaugam 1/2 albusuri batute spume, imvartim usor sa  se amestece cu coca apoi adaugam si cealalata 1/2 si amestecam usor.
Intr-o  tava punem hartie de copt ce o ungem cu putin unt apoi rasturman coca  obtinuta si o dam la cuptorul dinainte incalzit la 180 grade. Lasam sa  se coaca 20-30 de minute pina facem testul cu scobitoarea.
Intre timp  pregatim budinca din cele doua plicuri la care adaugam 7 linguri zahar  si 600 ml lapte si procedam in continuare cum scrie pe pachetele de  budinca.
Dupa ce este fiarta budinca o lasam sa se raceasca.
Frisca o preparam din 150 ml lapte si praful din plic respectand instructiunile de pe plic.
Cand toate s-au racit peste blat punem budinca iar deasupra fructele taiate.
Preparam jeleul conform instructiunilor si il punem peste fructe.
Lasam prajitura cateva ore la frigider apoi se poate taia si garnisi cu frisca.
Pofta mare !