Prajitura cu gem

de jolygina in Prajituri, 26 Aug 2011 | 12084 vizualizari

COMENTARII (14)

DIANA B 1

26.08.2011, 10:09

Ce faina-i

marcela1979 1

26.08.2011, 10:40

superba iau feliuta din farfurie

Cris2711 1

26.08.2011, 13:10

perfecta

jolygina 1

26.08.2011, 13:45

multumesc

alinutzika 1

26.08.2011, 15:14

divainbucatarie 1

26.08.2011, 16:52

Rocsi 1

26.08.2011, 19:07

imi place genul acesta de prajitura..foile se inmoaie putin,iar prajitura delicioasa

mirela0911 1

26.08.2011, 19:32

iau si eu o bucata ca tare bine arata

adry88 1

26.08.2011, 20:33

ce bunatate

jolygina 1

27.08.2011, 11:30

asa este se inmoaie foile si sunt foarte bune de obicei folosesc gem care are cubulete de fructe si gemul sa fie putin acrisor

mamaieelena 1

28.08.2011, 22:56

excelenta

Lau 1

29.08.2011, 13:19

buna

BuburuzaBubu 1

03.04.2012, 21:17

yaaamy

jolygina 1

04.04.2012, 01:13

te servesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

ieri la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect

pe 06.12 la 18:19

Cozonac pufos cu nucă și rahat - Rețeta tradițională de sărbători

pe 06.12 la 17:42

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu gem de visine, nuca si aluat ras