Pasul1.Caramelizam intr-o tava/cratita cele 6 linguri de zahar. Dupa ce acesta s-a caramelizat,ungem tava asa cum se procedeaza la crema de zahar.
Pasul2. Cat zaharul caramelizat se raceste,pregatim merele,le curatam de coaja, scoatem cotorul,le taiem rondele ,le asezam peste zaharul caramelizat ,presaram scortisoara si lasam la cuptor pana ce acestea devin moi.
Pasul3.Separam ouale, albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Galbenusurile cu zaharul se mixeaza si se adauga peste albusuri. Amestecam faina cu praful de copt si o incorporam in compozitia obtinuta din oua.
Dupa ce s-au copt merele,deasupra acestora turnam compozitia de blat si lasam la cuptor.(incercam testul cu scobitoarea). Cand este gata,se scoate din cuptor, se lasa 15 minute sa se raceasca, apoi se rastoarna pe un platou. Se poate servi cu frisca sau inghetata!